Kent, Trädgårn

30 maj 2012

Foto: Pratkvarnen

Vilken härlig spelning. Det var precis som recencenten i GP skrev – det kändes som de uppträdde för gamla vänner. Det va lugnt och härlig stämning, perfekt enligt mig.

De började med 999 och sedan blev det bara bättre och bättre. Den fantastisk bra versionen av Utan dina andetag gjorde publiken helt tokig. Uppskattade verkligen den lilla klubbspelningen utan “de yngre” och där det kändes som publiken hade varit med länge, sett dem förr, alla stod mer och njöt än att trängas för att komma så långt fram som möjligt.

De som känner mig sedan tidigare vet att jag aldrig varit ett Kent-fan, men jag måste säga att jag börjat uppskatta deras musik mer och mer. Framför allt så är ju deras 3 senaste skivor de jag tycker är bäst och har bäst koll på, men det e ju inte så konstigt med tanke på att de kommit ut efter jag och Johan träffades och då jag inte längre hade något val än att lyssna på Kent titt som tätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>