«

»

Jan
26

Längtar efter sommaren

Denna kalla januarimorgon, när kylan tränger in till öronen även om jag har mössa, kyler mina ben även om jag har byxor, biter tag i mina fingrar även om jag har vantar, så känner jag ändå en viss känsla av värme, sol, kjol, solbrillor, en “kall” i min hand – Idag blev biljetterna till Way out West 2012 bokade. 3 härliga dagar att se fram emot.

Flertalet artister är redan bokade och fler lär det bli. Vänner är “bokade” och fler lär det förhoppningsvis bli.

Just nu ser jag mest fram emot
Feist
Florence + The Machine
First Aid Kit
Bon Iver

Än så länge får vi nöja oss med denna teaser! Kom sommar! Jag e redo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>