«

»

Oct
27

Äntligen snart Halloween

Till helgen (egentligen måndag) är det äntligen Halloween igen! Jag kan inte säga att det är min favvis-holiday, för jag gillar ju alla högtider, men vid denna högtid får man ju “spöka” ut sig, äta saker som ser ut som avhuggna lemmar mm, kan det bli bättre : )

På lördag har vi vår årliga Halloween fest hos oss. Det ska bli lika kul som alltid o se vad folk klär ut sig till. Börjar bli lite svårt så här vid år 7 o bestämma sig vad man ska klä ut sig till, men jag har nog fått till det. Återstår o se.

För er som vill ha lite härliga skrämmande recept inför helgen så kan ni kolla i min matblogg Chokladdoppadejordgubbar.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>