«

»

Oct
27

Last day in London

För en vecka sedan var vi i London, ja, man längtar ju lite tillbaka. Lördagen var vår sista dag och vädret var lika fantastiskt som de tidigare två dagarna. För frukost gav vi oss iväg till Shoreditch och The Breakfast Club, som Johan hade hört talas om. När vi kom dit vad det kö utanför så det kände ju som att stället var populärt. Mumsig frukost var det, så en bra start på dagen.

Därefter promenerade vi igenom Shoreditch bort till Brick lane, en favvis sen förra gången. Tyvärr var det ju inte söndag (det är då marknaden är), men de butiken som alltid ligger där var naturligtvis öppna. Johan fick även denna gång besöka Rough trade. Det är som att se ett barn på julafton när han går in i affären : ) Vi hade även lite extra tur denna gång, bandet Herman Düne spelade nämligen live i butiken. Sånt som gör besöket lite extra trevligt.

Efter lite spatserande och ölande på Brick lane bar det av in till stan igen. Hoppade av vid Westminister för lite sightseeing på väg till St James Park. Ett perfekt avslut på resan med lite slapp i parken.

Tyvärr var denna resa sen slut. Tillbaka till hotellet för att hämta väskor, stressa på 3 tunnelbanor för att precis hinna med tåget till flygplatsen. Lugn dag med stressigt slut. Om jag känner oss rätt så tar det inte lång tid tills vi åker dit igen : )

Tjing

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>