«

»

Oct
24

Mer London

O vår härliga resa fortsatte. Efter den första härliga dagen var det dags för ytterligare en dag av shopping och pubbande och sightseeing såklart. Enligt min guidebok skulle det finnas ett bra frukostcafé i Covent garden så vi traskade iväg i hopp om god frukost. Hungriga o lite smått tokiga av väntan på maten, smaskade vi i oss den bästa frukosten jag ätit på länge, ricotta fritters med avokado, pistagenötter och ruccola. Mums!!!!!!

Efter frukost var det dags för mer shopping. Vi började med Covent garden och härliga butik så som COS, Paul Smith m.fl. Jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst, men jag får nog först vinna på triss innan jag kan shoppa loss som en tok : ) Från Covent gardens shoppinggator tog vi oss upp mot Oxfordstreet, shoppinghuvudgatan i London. Här finns allt från H&M till 4-våningars TopShop, Urban Outfitters och Selfridges, ett av de stora lyxiga varuhusen. Dock stannade vi tyvärr inte här länge. Vi avslutade ju vår shopping här och det var inte det smartaste (mitt råd, börja här) för vi var toktrötta och där var för mycket att titta på. Får komma tillbaka nästa gång.

Dags att traska tillbaka till hotellet. Eftersom man måste utnyttja varje meter till något nytt och spännande tog vi oss ner för Bond street, värsta lyxgatan, på vägen hem. Alla diamanter glittrade i ögonen på mig. Hihi. Där fanns alla märkesbutiker som du kunde tänka dig och juvelerare av högsta klass, bland annat Harry Winston. (drägglade lite i skyltfönstret). Som sagt, får vinna på triss innan nästa resa dit.

Efter lite dusch, vin, slapp, då var det dags för en härlig kväll på Beach Blanket Babylon i Shoreditch. Fräck lokal, god mat och suverän service. Härligt bra musik i bakgrunden också. Jag rekommenderar absolut. Efter dinner gick vi till min favvisbar, Calloh Callay, också i Shoreditch. Förra gången vi var där var deras meny gjord som en serietidning, denna gång som en IKEA-bruksanvisning. (glömde ta bild – doh) Bästa baren, bästa stämningen, bästa drinkarna. Gå dit!

Taxi hem o god natt!

1 comment

No ping yet

  1. Elisabeth says:

    Det verkar som du haft några fina dagar i London. Men vem är det du har med dig iklädd hatt?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>