«

»

Oct
18

En härlig Skånehelg

20111018-204441.jpg

I helgen var vi i härliga Skåne. Jag är ju lite partisk, det är ju där jag kommer ifrån, så det är alltid gött o komma ner. Vi åkte ner på fredan o hade en härlig middag med Gabby och Johan. Jag och min Johan hade nämligen kört in om härliga Laxbutiken i Falkenberg och köpt massa gott till middag.

Lördagen spenderade vi nere i härliga Skanör och Falsterbo. Det var ju en härlig hösthelg så det gäller o ta tillvara på varje fin sekund :) Johan hade kameran i högsta hugg och tog supersnygga bilder. Kändes härligt att komma tillbaka till Skanör. När min mamma var ung köpte min morfar ett hus i Skanör som de skulle ha som sommarhus. Huset har varit ett givet “resemål” Arne sommar, framför allt på midsommar. Vi sålde huset 2007 och jag saknar verkligen huset mer och mer för varje år som går. Vem vet, vi kanske kan hitta nåt annat hus där i framtiden :) De som bor i huset nu har renoverat massor, bland annat byggt till massor så nu ser man knappt gräsmattan. Så hade inte jag gjort. Trädgården var ju superb. :)

20111018-204506.jpg

Kvällen spenderades hos moster Bodil o morbror Mats. De var så gulliga o bjöd in lite fler från släkten så vi kunde träffa alla samtidigt. Härlig kväll med gott vin, god mat och många skratt. Inte minst stod min tokiga, söta smått senila mormor för en massa tokigheter som man kunde fnissa åt :)

På söndagen fick vi mysigt besök, Cissi och Jonas och kiddsen. Mysigt o ses. Det blir för sällan.

Vår Skåneweekend avslutades hos min lilla gamla farmor. Svängde ihop en middag o fick en liten snackestund med “tanten”.

En härlig helg blev det. Nu ser vi fram emot torsdag och London :)

20111018-204454.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>