«

»

Sep
25

Söndag

Söndag, en vilodag, icke. Av nån anledning fick jag för mig att vi skulle ut o springa. Våra kära vänner springer ju Berlin maraton idag, så lite duktig ska väl jag också kunna vara. Det var ett tag sedan jag sprang nu så Johan fick verkligen släpa runt mig. Skuttade cirklar runt mig o peppade så gott det gick. Jaja, det kan ju bara bli bättre. Tog mig i alla fall runt de 5,6 km på 36 minuter. Bra för mig, men bättre ska det bli.

Efter den turen o tokmycket eftersvettningar så va det bara o hoppa in i duschen o göra sig iordning för en kort trip till Borås för o träffa Goa Mike o Jenny.

(på vägen dit kom j på att han sett 67 tidigare i veckan så nu letar vi efter 68 i Bilreg-leken) En liten parantes

Nu avslutar vi söndagen med mys o söndamiddag hemma. Myspys

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>