«

»

Jun
20

3 dagar i rad

Det va längesen jag festade så mycket som jag gjorde denna helgen. I torsdags var det AW på Trädgårn med jobbet – kundevent. Skitkul o festa med kollegorna och extra bra med alla drinkbiljetter. Blev en mycket billig kväll : ) Rätt många “dagens” i baren och mycket dans. Det va längesen jag dansade så mycket och det va riktigt härligt o svänga på höfterna.

Efter jobb på fik hela fredan lämpade jag av J på flygbussen och sen var det dags för dag 2, AW på Lounge(s). Gick hem snabbt o lämnade mina grejer o slängde i mig nåt snabbt o käka, sen traskade jag bort till Avenyn o Lounge(s) för att försöka få ett bord till oss. Hamnade först i kön o sprang snabbt upp på takterassen o valde ett bra bord för oss. Satt där själv med en “dagens” och Angry Birds till Mattias kom ca 20 över 5. Sen fick vi vänta ytterligare lite innan Frida och Angela och senare Katarina och hennes syster dök upp. Det blev en mycket trevlig (lugn) kväll, men en del “dagens” slank ner. Begav mig hemmåt runt 10 o däckade sen på soffan till 1 då jag gick som en zombie till sängen o la huvet på kudden.

Dags 3, lördag, vaknar som en klubbad säl o undrar hur jag nånsin ska orka upp ur sängen. Ska ha folk på middag, måste städa, måste handla, måste laga mat…. pust… trött.. vill sova : ) Tog tag i mig själv o tog mig i alla fall ur sängen vid 11 eller nåt. Slängde mig i soffan med en tom handlelista, lite frukost, o började skriva min lista. Hamnade framför en dålig film men kunde inte slita mig så sen fick jag stressa iväg o shoppa mat. Hemma igen försökte jag göra allt på en gång, städa, göra efterrätt, ta upp bord o stolar från källaren….. (jag vill egentligen bara sova) Mitt i dammsugningen kom Jonna så då fick jag lite hjälp (pust). Jag hann med allt till slut (som tur va kom gästerna lite senare än planerat) o slapp stå med handduksklänningen på när gästerna kom. Det blev en mycket lyckad o mysig kväll med hel laxsida, potatis o romsås och till efterrätt Drottningkompott med Vaniljbavarois. Mums! Efter maten slog vi klackarna i taket hemma hos mig o efter massa snack, dans o gott o dricka va det dags o gå ut i lördagsnatten (söndag hade det ju faktiskt hunnit bli). Yaki-Da var kvällens mål o jag hade satt upp oss på listan så det gick smidigt o komma in – najs!. lite dans på ett alldeles för trångt dansgolv o sen snack i baren. Hemma runt 03:40 o somnade vid 04:30.

Jag kan ju bara säga att man inte va så tuff igår. Lyckades ta mig ur sängen vid 12, sen spenderade jag i princip hela dan i soffan med tv o chips som sällskap efter Jonna gått. J kom hem efter sin grabbhelg – minst lika sliten som jag – vid 19 o sen låg vi båda o kolla tv tills det va dags o slänga huvet på kudden. Go natt : ) Men det va en mycket rolig o lyckad helg. Alltid kul med fest!

Tjing

Carro, jag, Jonna - goa brudar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>