«

»

May
31

Släktkalas

I lördags va det dags för släktkalas i Malmö. Både jag o John fyller ju år i maj så vi slår alltid ihop våra kalas. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är vi väldigt tajta i vår släkt och har alltid firat våra födelsedagar med släktkalas. Vi har ju inte den lilla släkten heller så denna gång va vi till slut 21 personer och 4 hundar.

Folket började droppa in efter 15 och efter lite fördrinkar och en massa snack (ja i vår släkt kan alla snacka… ingen e direkt tyst)… så va det dags för middag. Grillat, potatissallad, grönsallad o såser – mums va gott det blev : )

När man har kalas så ska man ju göra gästerna glada… så när goa lilla Linnea sa att hon ville leka kurra gömma så kan man ju inte säga nej. Fick me mig två till o Linnea började räkna, toksnabbt, så vi fick vara snabba med o gömma oss. Jag hittade absolut det bästa gömstället, i mammas garderob. Tog ju jättelång tid innan hon hittade mig, o då va det först när jag hade gått ut ur garderoben o kikade ut i hallen. När man står i en mörk garderob i ca 10 minuter så går många saker genom huvet. En sak jag kom på som vi inte gjort tidigare på ett släktkalas va att ta ett foto på alla som va där, o vi fick tusan ihop det innan efterrätten : ) Heja släkten!

Bak: John, Johan, Björn, Ingrid, Mats, Per (far), Peter, Kerstin, Kalle
Mitten: Helena, Jag, Anna, Farmor, Mormor, K-F, Axel, Madde
På golvet: Linus, Linnea, Sarah, Johanna o hunden Zazza

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>