«

»

May
18

London dag 3

Dag 3, lördag och dags att åka ut till Camden och den välkända Camden Market. Här kan du hitta det mesta, men inte alltid det bästa : ) I marknadsståden säljs mycket kläder och väskor, inte så dyrt, men verkar heller inte vara av bästa kvalitet. Köpte i alla fall en t-shit med Cambell’s soup på. Det var härligt att strosa runt men där var väldigt mycket folk så det var nästan så man inte orkade köpa något (bra för plånboken). Det fanns även jättemycket att välja på i matväg. Vill du ha indiskt, thai, burgare, mexikanskt, kinesiskt, japanskt, crépes….. allt fanns där. Området var väldigt stort så det fanns mycket att se! Ett måste i London!

Från ett shoppingställe till ett annat åkte vi in till Covent Garden. Här hittar man den bästa shoppingen. Allt från H&M till Zara, Ben Sherman, Urban Outfitters o mycket mer. Vi hann bara med en kort sväng här, men nästa trip blir det garanterat flera timmar i denna stadsdel : ) En skjorta, ett halsband och en halsduk senare var det dags o ta sig tillbaka till hotellet innan kvällens strapatser.

Denna kväll hade Johan bokat in oss på den coola restaurangen/baren Beach Blanket Babylon i Notting Hill. Ett av de absolut coolaste ställena i London måste jag säga. Riktigt fräck inredning, fräck personal o väldigt god mat. En absolut rekommendation från oss till alla som ska besöka London och som vill käka på ett riktigt hippt ställe. Vi satt vid en mysig brasa och käkade och riktigt njöt av mat och omgivning. Efter maten stannade vi kvar men gick ner till baren där vi fick en soffa för oss själva. När vi sitter där och njuter av våra drinkar, vem dyker upp, jo vipps kommer Foppa in med sitt gäng. Det e lite roligt när man ser en kändis på “stan” sådär.. “Hmmmm jag känner igen honom,….. ahh justde, det e ju Foppa”. Man e allt lite knasig.

Nu börjar den roligaste historien på vår resa. Vi hade bestämt oss för att åka till Calloh Callay även denna kväll men frågade vår bartender om han hade nåt annat bra alternativ för oss på denna sidan av stan. Han tipsade om nåt ställe så vi sa, vi kör på det. När vi sagt “byebye!” till hovmästarn och gick ut så frågade “grabbarna i dörren” vart vi skulle. Han sa “nä men jag vet ett bättre ställe”. Fixade en taxi till oss och sa “Hälsa Maurice från Jack”. Vi tänkte, sure, vi kör. När vi väl kom dit pratade jag med vakten och frågade efter Maurice. Maurice kommer ut och meddelar att detta är en “Members only club” och att om han inte visste i förväg eller hade fått ett samtal från Jack så kunde han inte släppa in oss. He he.. vad gör man?! Det va väl bara o haffa en taxi o ta sig till Calloh Callay. Hade ytterligare en trevlig kväll i vår nu favvis-bar och stannade till stängning, sen var det dags o åka “hem”.

Snart dags för sista dan : (

Välkommen till Camden Town Station

Välkommen till Camden Town Station

Mums, Maddes favvis - Crépes med Nutella

Mums, Maddes favvis - Crépes med Nutella

Härliga Camden

Härliga Camden

Kanalbåtar puttrade förbi

Kanalbåtar puttrade förbi

Snyggingen hittade jag i baren ; )

Snyggingen hittade jag i baren ; )

Du hittar massor!

Du hittar massor!

Coola stolar vid matstånden

Coola stolar vid matstånden

Nåt måste jag väl få köpa, ett litet fodral till mina kollektivtrafik-kort

Nåt måste jag väl få köpa, ett litet fodral till mina kollektivtrafik-kort

Camden Lock

Camden Lock

Älskling hittade ett favvisställe direkt

Älskling hittade ett favvisställe direkt

Colla fasader hittade man överallt, men bara i Camden

Colla fasader hittade man överallt, men bara i Camden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>