«

»

Oct
06

Ein bier bitte

20121006-095947.jpg

En rolig resa till en rolig stad vid ett roligt tillfälle. Oktoberfest : )

Det var ett tag sedan nu som Frida frågade om jag skulle hänga med på tjejweekend till München för att dricka öl. Utan att vara stor öldrickare tackade jag klart ja, det kan ju bara bli skitkul.

Nu är vi här. Kom hit i torsdags, som blev en trevlig shoppingdag med guiden Charlie, Angelas kompis som bor här. Smidigt med guide när du inte kan nåt om stan. På kvällen kom även Frida och då var vi ute och käkade en bit.

Igår va en kul dag på alla sätt. Vi gick en lååååång promenad i stan, lite shopping, engelska parken, Chinese bier garten, köpte en Drindl och till slut kom vi till Oktoberfestområdet. Även om det var mycket folk så lyckades vi få plats ganska snabbt, inte inne i ett tält men utanför. Det var trevligt, men idag ska vi nog se till att komma in. Satt bredvid några trevliga tyskar som tipsade oss att gå till den hetaste klubben i München, P1. Vi gick från området vid 10:30 och tog en taxi direkt. Av taxichauffören fick vi höra att det också var det dyraste stället i stan. När vi kom dit var det kö, men inte så farligt. Vi gick fram till vakten för att kolla om vi kunde komma in utan leg. Men vi hann inte fråga innan han frågade hur många vi va och om det bara var tjejer – sen var det bara att gå förbi kön och gå in : ) Ibland är det bra att vara tjej.

Det var längesen jag har dansat så mycket. Hade en skitrolig kväll men tjejerna. Idag blir det väl att gå upp om en liten stund och bege sig ut i staden igen. På med klänningen och ta oss till området tidigare för att komma in i ett av de stora tälten.

Tjing

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>