«

»

Aug
11

Way out West 2012 dag 1

20120811-023504.jpg

I år var det torsdag heldag och det var en bra dag. Började med förfest hos oss. Härligt med massor av folk, både kända ansikten och nya. Verkar bli samma lördag förmiddag.

Dagen började med Deportees. Bra spelning, men vi såg den lite ofokuserat, då de redan börjat när vi kom. Blev lite i folkhavet och lite från ölområdet.

Efter lite småtittade på andra artister blev det äntligen dags för dagens höjdpunkt, Florence and the machine. Det var för mig dagens höjdpunkt. Helt klart. Vilket röj. Vacker röst och starkt framträdande till en glad publik.

Sen kom en svår krock, eller kanske inte. Hot chip och The black keys spelade samtidigt men det blev ju klart Hot chip. Bra spelning och Johan va helt lyrisk, men enligt mig inte bättre än Florence.

Sen var det dags att dra till Storan för Kindness från London och det var en stor överraskning. Hade inga stora förhoppningar, men vilken show. Perfekt avslut på en perfekt första festivaldag.

Gonatt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>