«

»

Jul
03

Roadtrip 2012 del 1

20120703-195459.jpg

Då var vi iväg – Roadtrip. Johan, jag och 2 goa vänner har gett oss iväg på ett 2-veckors äventyr i Europa.

Första dagen var låååång och innebar många timmar i bilen. Vi började i Bunkeflostrand, Sverige och avslutade i Molsheim, Frankrike – via Danmark och Tyskland.

Dag 2 var en favvisdag – Alsace och vin : ) Det regnade tyvärr nästan hela dagen och det var söndag, så mycket var stängt, men vi besökte 3 ställen och fick testat och köpt både vitt vin och några flaskor bubbel. Mums : )

Igår åkte vi från Alsace genom Schweiz till Milano, där vi är nu. Efter incheckning gick vi runt lite i stan och slutade på en bar där man fick en liten tallrik mat med varje glas man beställde. Mycket trevligt.

Mindre trevligt var dock att jag fått ont i fötterna av mina skor och bestämde mig därför för att gå barfota tillbaka till hotellet. Svarta fötter fick jag och ont hade jag, men jag kan konstatera att Milano har väldigt rena gator jämfört med hemma. Det va inga problem att gå barfota, faktiskt riktigt najs.

Idag har vi gått runt i värmen, kollat lite på shopping, lunchat i parken och traskat i Milanos Venedig. Ikväll blir det dinner och drinkar och imån bär det av till kusten.

Tjing

20120703-195437.jpg

20120703-195444.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>