«

»

Mar
02

Före, under och efter

I helgen var det äntligen dags, make over ala vardagsrum. Det skulle gå från “caffe latte”, halvslitet till vitt, fräscht o precis som vi vill ha det.

Vi rensade rummet från allt i fredags så vi fick ett kombinerat sovrum/vardagsrum för helgen och i lördags, efter frukost var det dags o sätta igång. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var mycket till hjälp den förmiddagen. Mådde tyvärr inge lysande så min kära J fick slita och gjorde ett lysande jobb. Allt jag hade o komma med var glädjerop.

Först ut var taket. 2 strykningar. Man borde räkna målning som en träningsform för det innebar en del träningsvärk för J. :)

Det finns ingen som kan kladda så mycket som min sötnos. Tur att vi hade ett inplastat golv och en gammal vaxduk under färgen, annars hade nog inte bara tak, väggar och Js fötter varit vita :)

Här har ni ett bra “före” foto. Nu ska “latten” bort.

Lite spackel  på fondväggen… nu ska äntligen hålen bort.

Dags o tejpa, o ser ni, uppe ur sängen o hjälper till. :)

Äntligen kan vi se latten försvinna bort.

Här ser ni det fina resultatet. Tak, väggare och hyllor målade och äntligen har vi fått upp foton på väggen. Antalet kommer dock snart öka. Det blir vår egen version av fondvägg.

Nu kan jag verkligen säga att jag älskar vårt vardagsrum. Härligt!

Tjing!

2 comments

No ping yet

  1. Elisabeth says:

    Vad fint det blev! Ni är sååååååååå duktiga!!!!!!!!!

    1. pratkvarnen says:

      Tack! Vi är supernöjda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>