«

»

Apr
11

Det var längesen

Varje dag tar jag på mig din ring. Försöker hålla dig nära och alltid i sinnet. Jag kan inte fatta att det gått så lång tid som det har. Bilder runt mig får dig att verka så levande. Varför är du inte det? Det är så mycket jag vill säga. Jag vill ringa men har ingen att ringa. Ingen som kan lyssna på samma sätt, ingen som vet allt. Livet är orättvist, det vet jag, och jag kommer aldrig glömma, men jag vill fortfarande inte att det ska vara sant. Jag vill att det ska vara en mardröm som jag snart vaknar upp från. En solig morgon när du finns kvar. Men jag vet att det inte blir så. Livet är lyckligt och fantastiskt men inte lika bra som när du var här. Du skulle stannat lite till. Du var inte redo, jag är inte redo, ingen är redo. Jag gör allt för att uppleva världen som om du var här men det är alltid något som saknas. Du saknas mig!

2 comments

No ping yet

  1. Camilla says:

    Vän – Saknad.
    Går inte en dag utan att jag tänker, pratar och saknar Bettan.
    Fint skrivet Madeleine.

  2. Randi-Tone says:

    Så vakkert skrevet om din gode, snille, kule, morsomme mamma, Madeleine! Hun finnes i hjertet mitt, men jeg savner henne veldig, jeg og! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>