»

Feb
20

Lång promenad

Efter en fantastiskt mysig övernattning och SPA i Tylösand spenderades stora delar av söndagen med att promenera och njuta av solen. Dock var det jädrigt kallt ute. Vi satte av till fots mot kajen vid Rosenlund och tog Älvsnabben över till Lindholmspiren. Därifrån vandrade vi sakta längs kajen mot Eriksberg. Det var härligt i solen, men kallt. Efter årets första fika på uteservering tog vi “snabben” över till Klippan. Där var det mycket kallare att promenera – brrrrrrrrrrr! Vår promenad avslutades i Kungsten där vi tog det varma alternativet, spårvagnen, tillbaka till stan. En härlig promenad med båttur och spårvagn på 16 km. Inte dåligt alls. Får bli nya promenader där när det blivit lite varmare.


Fotograf: Johan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>